book-presentations-1
 

Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Με αφορμή ένα βιβλίο... Διαβάζουμε, προτείνουμε, δημιουργούμε υλικό... Περισσότερα..
interviews-1
 

Συνεντευξεις

Γνωρίζουμε αξιόλογους ανθρώπους. Περισσότερα..

teachers-interviews
 

Η Γωνια των Νηπιαγωγων

Οι νηπιαγωγοί αποκτούν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο KindyKids.gr. Περισσότερα...

150x150-ebooks-image
 

200+ Φυλλα Εργασιας

Πρωτότυπα φύλλα εργασίας με 12 θεματικές ενότητες & δωρεάν υλικό. Περισσότερα...

kindykids-workbook-1-2

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ E-BOOK "100 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

Το e-book "100 Φύλλα Εργασίας" αποτέλεσε μια πρώτη προσπάθεια του kindykids να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρονικό βιβλίο με φύλλα εργασίας, με στόχο να επικοινωνήσει χρήσιμο και βοηθητικό υλικό σε συναδέρφους εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας, αλλά και σε γονείς.

Η μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον από μέρους όλων των φίλων του kindykids.gr υπήρξε πραγματικά πολύ μεγάλη και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό.

Πολλοί οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που απέκτησαν το e-book στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και η ανατροφοδότηση που μας στέλνουν είναι πραγματικά συγκινητική.

Τι είναι το e-book "100 Φύλλα Εργασίας";

Τα 100 Φύλλα Εργασίας του kindykids.gr απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και σε γονείς. Δημιουργήθηκαν σύμφωνα με το Νέο Οδηγό Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δράσεις στοχεύουν στην επαφή και εξοικείωση των παιδιών με έννοιες όπως: τα σχήματα, οι αριθμοί και τα γράμματα, οι 4 εποχές και τα συναισθήματα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλές και ποικίλες διαθεματικές δραστηριότητες.

Τα 100 Φύλλα Εργασίας δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ζωγραφίσουν, να γράψουν, να κόψουν, να κολλήσουν, να εκφραστούν, να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να κυρίως να παρατηρήσουν και να σκεφτούν μέσα από εύκολες και πιο δύσκολες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών.

Σκοπός του είναι να βοηθήσει το παιδί προσχολικής ηλικίας να καλλιεργήσει την παρατηρητικότητα, τη δημιουργικότητα αλλά και την κριτική του σκέψη και μέσα από αυτήν τη διαδικασία να αγαπήσει την απόκτηση καινούριας γνώσης και τη μάθηση γενικότερα.

 

Τιμή: 9.90€

100-fila-ergasias-demo-material-1

Λίγα λόγια από τη δημιουργό:

Μια καινούρια προσπάθεια ξεκινάει μέσα από τη σελίδα του kindykids.gr. Τα 100 Φύλλα Εργασίας είναι μια συλλογή εκτυπώσιμων, πρωτότυπων φύλλων εργασίας, που δημιουργήθηκαν με σκοπό την στοχευμένη και οργανωμένη δουλειά από τον εκπαιδευτικό προσχολικής ηλικίας, αλλά και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών από τους γονείς στο σπίτι.

Δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη για το παιδί προσχολικής ηλικίας με στόχο να το εισάγουν σε βασικές έννοιες με τρόπο ευχάριστο και κατανοητό.

Όλα τα μέλη του kindykids.gr - η μεγάλη μας παρέα - μαζί με το e-book θα παραλάβουν και δωρεάν εκτυπώσιμο διακοσμητικό υλικό που αποτελείται από:

 • Τρείς Αφίσες σε μέγεθος Α4 με θέμα:
   1. «Μαγικές λεξούλες»
   2. «Οι υποσχέσεις για την καινούρια σχολική χρονιά»
   3. «Η συνταγή για μια υπέροχη χρονιά!»

 

  1. 100-fila-ergasias-free-material-2
   • 16 κάρτες σε μέγεθος Α5:

   Η γωνιές στο νηπιαγωγείο: Τα ναι και τα όχι:

  2. 100-fila-ergasias-free-material-1

 

Μερικά από τα σχόλια που δεχθήκαμε είναι:

 

«ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΛΕΝ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ KINDYKIDS ΒΕΒΑΙΑ! ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ SITES ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ! ΝΑ ‘ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...» ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Π.- ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

 

«Ευχαριστώ για το βιβλίο «100 Φύλλα Εργασίας». Έχω δυο γιους δίδυμους 5 χρονών και μέχρι τώρα έβρισκα πολύ ενδιαφέροντα τα άρθρα που ανεβάζετε για εμάς τους γονείς στη σελίδα σας. Τώρα θα χρησιμοποιήσω και τα φύλλα εργασίας για να κάνουμε κάτι μαζί με τους γιούς μου τα απογεύματα.»

Έλενα Σ. – Μαμά

 

«Σας ευχαριστώ για την άμεση ηλεκτρονική αποστολή του e-book,όπως και για τα «δωράκια» σας! Τα φύλλα εργασίας θα αποτελέσουν χρήσιμο και βοηθητικό εργαλείο για τη δουλειά μου στο νηπιαγωγείο. Είναι φτιαγμένα έτσι, ώστε να μπορεί η νηπιαγωγός να αξιολογεί το τι έμαθε το παιδί, χωρίς όμως να του στερεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.»

Ευλαμπία Π. – Νηπιαγωγός

 

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αποστολή του e- book πιστεύω ότι θα απασχολήσει δημιουργικά την κόρη μου τα απογεύματα στο σπίτι.»

Μανώλης Χ. – Μπαμπάς

 

«Μόλις παρέλαβα στο mail μου το e-book καθώς και το δωρεάν υλικό. Σας ευχαριστώ πολύ! Αρχίζω από τώρα λοιπόν να προγραμματίζω πως και πότε θα χρησιμοποιήσω τα φύλλα εργασίας στην τάξη! Αν και δεν το περίμενα να μου αρέσει – δεν είμαι συνηθισμένη - η ηλεκτρονική μορφή του είναι επίσης πολύ βοηθητική, γιατί θα εκτυπώνω κάθε φορά μόνο αυτό που χρειάζομαι! Συμβουλεύομαι συχνά τη σελίδα του kindykids, συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο αυτό που κάνετε!» Με εκτίμηση

Μαρία Χ. – Νηπιαγωγός

 

«Κυρία Κεφαλίδου ευχαριστώ πολύ για τα 100 φύλλα εργασίας. Θα αρχίσω να τα χρησιμοποιώ άμεσα στον παιδικό όπου εργάζομαι. Μου άρεσε πολύ η ενότητα με τα συναισθήματα γιατί σκέφτομαι φέτος να δουλέψω διαθεματικά το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύω ότι και στα παιδιά θα αρέσουν πολύ!»

Ειρήνη Σ. - Νηπιαγωγός

 

 

Τι έγραψαν για το το e-book αναγνωρισμένες συγγραφείς - εκπαιδευτικοί:

 

100 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Ακολουθεί η Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

{mosforme 4}

 

 

 

Αρθρα Για Γονεις

Προτεινομενα Αρθρα

KindyKids.gr E-Book

100 φύλλα εργασίας  
τεύχη 1 & 2 για
δημιουργικές ώρες με τα παιδιά

Περισσοτερα

 • Διαφήμιση
 • Στατιστικά Ιστοσελίδας
 • Όροι Χρήσης
 • Sitemap