interviews-1
 

Συνεντευξεις

Γνωρίζουμε αξιόλογους ανθρώπους. Περισσότερα..

book-presentations-1
 

Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Με αφορμή ένα βιβλίο... Διαβάζουμε, προτείνουμε, δημιουργούμε υλικό... Περισσότερα..
teachers-interviews
 

Η Γωνια των Νηπιαγωγων

Οι νηπιαγωγοί αποκτούν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο KindyKids.gr. Περισσότερα...

150x150-ebooks-image
 

200+ Φυλλα Εργασιας

Πρωτότυπα φύλλα εργασίας με 12 θεματικές ενότητες & δωρεάν υλικό. Περισσότερα...

kindykids-workbook-1-2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλύτερη είναι η ανάγκη τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονιών, να ενημερώνονται γύρω από θέματα Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Μαθησιακών Δυσκολιών. Οι εκπαιδευτικοί φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συχνά γύρω από αυτά τα θέματα, αλλά σίγουρα, εξειδικευμένη γνώση, μπορεί να έρθει μόνο από ειδικούς επιστήμονες.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης του kindykids.gr και της προσπάθειας μας για ολόπλευρη και εξειδικευμένη ενημέρωση, τόσο σε εκπαιδευτικούς, όσο και σε γονείς για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας διευρύνουμε τις συνεργασίες μας!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του kindykids.gr με την Γεωργία Κολίντζα, Επιστημονική Διευθύντρια Κέντρου: Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Κολίντζα και Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών. Η Γεωργία Κολίντζα θα μας ενημερώνει με άρθρα που άπτονται των δυσκολιών του λόγου και όχι μόνο.

Καλωσορίζουμε την Γεωργία και ευχόμαστε αυτή η νέα συνεργασία να βρει ανταπόκριση και ενδιαφέρον από τη μεγάλη παρέα του kindykids!

 

go

 

Η Γωγώ Κολίντζα είναι λογοθεραπεύτρια. Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάρμα στην Ιταλία και το 2001 πήρε το πτυχίο της αριστεύοντας. Εκ τότε εργάζεται σαν θεραπεύτρια και το 2003 άνοιξε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Ίλιον το οποίο διευθύνει επιστημονικά έως και σήμερα. Τη χρονική περίοδο 2002-2006 ασχολήθηκε με τα κοινά του Δήμου Ίλιου διατελώντας μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου των Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (Π.Σ.Λ.) από το 2003 συμμετέχοντας ενεργά στις επιτροπές και τις δράσεις του Συλλόγου. Εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Λ και στη τελευταία θητεία, που έληξε τον Μάρτιο του 2012, υπηρέτησε από την θέση της αντιπροέδρου. Το 2010 ήταν μέλος της τριμελούς οργανωτικής επιτροπής του 28ου Διεθνούς Συνέδριου της IALP που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.  Έχει δώσει συνεντεύξεις και έχει πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες σε σχολικές δομές. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης συμμετέχει σε ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια ώστε να ενημερώνεται διαρκώς για θέματα που άπτονται της λογοθεραπείας και των άλλων συναφών θεραπειών.

 

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΟΛΙΝΤΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

kentro-kolintza3Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ‘’Κολίντζα Γεωργία ‘’δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια με σκοπό να καλύψει τις θεραπευτικές ανάγκες βρεφών, παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και όλης της οικογένειας.

Οι υπηρεσίες του κέντρου παρέχονται από διεπιστημονική ομάδα θεραπευτών αποτελούμενη από λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο - ψυχοθεραπευτή και ειδικό παιδαγωγό. Όλοι οι θεραπευτές έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια που να ανταποκρινονται σε υψηλές θεραπευτικές απαιτήσεις, έχουν εξειδικευμένς γνώσεις και ενημερώνονται συνεχώς επάνω στις νέες εξελιξεις.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι ο καθε άνθρωπος είναι μοναδικός και στηριζόμενοι στα δυνατά του σημεία μπορούμε με εξατομικευμενο θεραπευτικό πρόγραμμα, να ενδυναμώσουμε τα αδύνατα σημεία, τα οποια και προκαλούν τις δυσκολίες του καθενός, συμβάλλοντας έτσι στη καλύτερη διάθεση και ποιότητα ζωής σε καθημερινό επιπεδο.

Μέσω δράσεων (ημεριδες, σεμιναρια, ομιλιες, συγγραφή άρθρων κλπ) προσπαθουμε να ενημερώσουμε το ευρυ κοινό για όλα τα θέματα, που αφορούν στο επιστημονικό μας αντικειμενο καθως η ενημέρωση, οδηγεί στην πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση.

kentro-kolintza1kentro-kolintza2

kentro-kolintza4

Στο Κέντρο μας μπορείτε να ενημερωθείτε και να λάβατε θεραπευτικές προσεγγίσεις για τα παρακάτω:

ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΩΝ

Δυσκολίες Άρθρωσης, Δυσφωνία,

Μαθησιακές Δυσκολίες & Δυσλεξία , Λαρυγγεκτομή,

Βαρηκοΐα & Κοχλιακά Εμφυτεύματα, Δυσφαγία - Δυσκαταποσία,

Αφασία Ενηλίκων από Εγκεφαλικά Επεισόδια, Νεοπλασίες & Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις, Μυοσκελετικά - Ορθοδοντικά Προβλήματα Γνάθων & Στοματικής Κοιλότητας,

Παιδική Ωτίτιδα & Αποκατάσταση Ευσταχιανής Σάλπιγγας, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές - Αυτισμός,

Εγκεφαλική Βρεφική Παράλυση, Νοητική Υστέρηση - Σύνδρομα,

Τραυλισμός & Ταχυλαλία ,Διαταραχές Συμπεριφοράς & Διάθεσης,

Ελλειμματική Προσοχή - Υπερκινητικότητας, Ειδική Γλωσσική, Διαταραχή & Γλωσσική Καθυστέρηση,

Γνωστικές Διαταραχές - Άνοια, Ψυχωτικές Διαταραχές, Δυσλειτουργία της Αισθητηριακής ολοκλήρωσης ,Συναισθηματικές Διαταραχές

 

Ο επόμενος στόχος του Κέντρου είναι η οργάνωση ομάδων εποπτείας για νεους συναδέλφους. Πιστευουμε ότι η γνώση και η εμπειρία που έχουμε κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια, θα αποτελει σημαντικό εφόδιο για την αρχή της επιστημονικης τους σταδιοδρομίας και είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τα μοιραστούμε μαζί τους.

 

Μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 - 2690596, 6938935748

Διεύθυνση: Ιδομενέως 99, Ίλιον, 13122

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θα μας βρείτε στο facebook: http://www.facebook.com/kolintzag

 

 

KindyKids.gr E-Book

100 φύλλα εργασίας  
τεύχη 1 & 2 για
δημιουργικές ώρες με τα παιδιά

Περισσοτερα

Προτεινομενα Αρθρα

Αρθρα Για Γονεις

  • Διαφήμιση
  • Στατιστικά Ιστοσελίδας
  • Όροι Χρήσης
  • Sitemap